Pravila korisšćenja sajta

/////

Odgovornost

Uvjeravamo vas, da je uložen svaki napor u održavanju sajta, njegovog efikasnog rada i tačnosti informacija.

Informacije na ovom sajtu su za opštu informisanost. i mi se trudimo da sve prikazane informacije budu ažurne, pouzdane, prikladne i tačne. U smislu održavanje tačnosti informacija na našem sajtu i pravovremenom osvježavanju istih informacija, Amfora se maksimalno trudi da sve bude apsolutno tačno.

Ipak, može nam se desiti da se neki put unese pogrešna informacija, ali ne i namjerno. To se može desiti samo krivicom i nepažnjom onoga koji unosi informacije na sajtu. Molimo vas da shvatite da je nemoguće sve doslovce pregledati i provjeriti svaki unijet i prikazan podatak jer na ovom sajtu radi više lica, prevodioca, lektora i kontrolora.

Informacije su strogo informativnog karaktera i molimo vas da provjerite svaku informaciju u dopisu sa nama. Mi nemamo kontrolu nad odlukama vlasnika nekretnina koji su nam dali informacije, tako da se promjene mogu desiti u nekom vremenskom periodu a da nisu unešene na ovom sajtu. Stoga, nijednu informaciju ne uzimajte zdravo za gotovo jer u nikojem slučaju ne želimo da radi informacija prikazanim na ovom sajtu odgovaramo u bilo kojem smislu.

Na ovom sajtu možete naći informacije poput: tekstova, slika i linkova. Ako postoji link ka vanjskom (nekom drugom) sajtu koji nisu pod našom kontrolom, mi ne odgovaramo za podatke na tom sajtu, uslove korišćenja kao i vjerodostojnost informacija na tom sajtu.

Amfora neće biti odgovorna za dostupnost sajta jer ne zavisi od nas. Mi se trudimo da sajt hostujemo kod najpoznatijih kompanija.

Uslovi korišćenja

Sledeći uslovi regulišu Vaše korišćenje našeg sajta i da bi nastavili vi morate da se složite sa njima. Ako se ne slažete sa ovim uslovima možete odmah odustati.

Naše informacije se daju besplatno, a imaju za cilj da pomognu bogatoj ponudi iz naše baze podataka . Medutim, zbog opšte prirode informacija, ne može se uzeti kao sveobuhvatan i nikada se ne treba koristiti kao zamjena za pravni ili profesionalni savjet .

Ne možemo garantovati da se podaci mogu primjenjivati na pojedinačne okolnosti vašeg poslovanja. Uprkos našim naporima postoji mogucnost da su neke informacije zastarjele.

Kao rezultat toga: IT operatori ne mogu biti odgovorni za posledice takvih grešaka ili propusta. Bilo koje oslanjanje na naše informacie ili povezivanje sa drugim sajtovima je na sopstveni rizik. Mi nismo odgovorni za sadržaj nijednog linkovanog sajta, a ne preuzmamo odgovornost za posledice koje mogu nastati korišćenjem informacija ili usluga na linkovima tih sajtova.

Slike i tekstovi na ovom sajtu su zaštićeni autorskim pravom osim u slučaju da je drugačije napomenuto i naglašeno.