Blog

26. i 27. Novembar u Moskvi

23.11.2022

26. i 27. Novembar u Moskvi

Amfora Real Estate će se 26-og i 27-og Novembra naći na MIPF Sajmu u Moskvi u hotelu Marriott Royal Aurora. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na ovom sjajnom događaju! MIPIF je pravo mjesto za pronalazak odgovora na sva vaša pitanja o nekretninama u inostranstvu kao i mogućnostima za relokaciju. Ukoliko vaše interesovanje leži u Crnoj Gori biće nam zadovoljstvo da pronađemo zajedno sa vama idealno rješenje!

Ukoliko razmišljate o dobijanju ekonomskog pasoša kroz investicije ili želite da pronađete Vilu svojih snova za odmor i rekreaciju, ovo je najbolje mjesto za vas! Naša agencija će naravno sa svojom sjajnom ponudom biti u Moskvi, spremna da svim svojim budućim klijentima pruži dovoljno informacija za kupovinu njihovog savršenog doma.

Sajam će predstaviti nekretnine i imigracione mogućnosti za 12 država, među kojima će se u Moskvi naći i Crna Gora. Kada su u pitanju informacije o imigracionom procesu u našoj državi kao što možda već znate Vlada Crne Gore odlučila se da omogući projekat Crnogorskog Ekonomskog Pasoša 2019 godine koji pruža mogućnost dobijanja crnogorskog državljanstva strancima koji su sposobni i spremni da ulože određenu sumu novca u razvoj Crne Gore, predviđeno trajanje programa je do kraja 2022 godine.

Ukoliko ste dodatno zainteresovani za naš ekonomski pasoš, više informacija možete naći na našem blogu kao i u toku sajma! Pored predstavljanja mogućnosti za sticanje državljanstva, nudimo vam i katalog dostupnih nekretnina.

Predstavićemo vam par djelova programa u Moskvi koji vam mogu biti zaista korisni i zanimljivi. Počnimo od 26-og i prvog Okruglog stola koji će predstavljati vodič za kako doći do državljanstva i nekretnine u EU zemljama. To znači da će se naša Elena Zenović već prvog dana predstaviti objašnjavajući trenutnu situaciju u Crnoj Gori. Odgovarajući na pitanja da li je trenutno moguće kupiti nekretnine u Crnoj Gori i na koji način se može doći do ekonomskog državljanstva, ujedno i objašnjavajući kako izbjeći određene moguće probleme na putu do ekonomskog državljanstva i vaše prve nekretnine u Crnoj Gori.

Zatim, okrugli sto se nastavlja diskusijom o životnim uslovima u određenim državama, kao što su Dubai, Turska, Sjeverni Kipar i Tajland. Govoriće se takođe i o mogućnosti sticanja ekonomskog pasoša u ovim državama. U toku sajma nastaviće se korisne i zanimljive diskusije u kojima će posjetioci moći da saznaju sve potrebne informacije kada je u pitanju investicija u nekretnine za 12 zemalja koje će se predstaviti. Takođe, jedna od zanimljivih diskusija može i biti ona koja odgovara na pitanja: Kako odabrati strani pasoš ili boravišnu dozvolu? Kako su se promijenili motivi za dobijanje boravišne dozvole i drugog pasoša 2022. godine, zajedno sa najrelevantniji pasoškim programima na kraju 2022 godine. Činjenica je da u toku programa ćete lako pronaći odgovarajuću panel diskusiju koja će vama pomoći na vašem putovanju u svijetu nekretnina.

Ono što čini ovaj Sajam savršenim kada je u pitanju Crna Gora jeste činjenica da naše prisustvo može budućim klijentima ubrzati proces informisanja, i omogućiti prijatniju razmjenu informacija. Ukoliko se odlučite da posjetite Sajam, Crna Gora i Amfora Real Estate su tu za sva vaša pitanja i nedoumice, pored našeg sajta i blogova, imaćete priliku da uživo čujete našu Elenu kako objašnjava proces sticanja Ekonomskog državljanstva i opisuje uslove za kupovinu nekretnine u Crnoj Gori. Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite i uzbuđeni smo povodom ovog Sajma.