Blog

Otkrijte NOVU Amfora Nekretninu Nedelje

07.07.2023

Otkrijte NOVU Amfora Nekretninu Nedelje

Dobrodošli u naš novi blog o nekretninama! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo vrhunsku nekretninu koja je u središtu pažnje ove sedmice. Bilo da tražite savršenu kuću, stan ili vikendicu, naš tim stručnjaka je pažljivo odabrao najekskluzivnije i najatraktivnije ponude za vas.

Saznajte sve o specifičnostima i pogodnostima ove nekretnine, uključujući lokaciju, veličinu, dizajn i posebne karakteristike koje je čine jedinstvenom. Bilo da ste investitor u potrazi za povratkom ulaganja ili tražite idealno mjesto za svoj dom, ovo nedjeljna nekretnina će vam pružiti inspiraciju, savjete i informacije kako biste donijeli najbolju odluku.

Pratite naš blog da biste bili u toku sa najnovijim trendovima na tržištu nekretnina u Crnoj Gori, dobili korisne savjete o kupovini ili iznajmljivanju nekretnine, kao i inspiraciju za stvaranje vašeg savršenog doma.

 

Danas saznajte više o:

1. Lokacija i okolina nekretnine?

Na prodaju je nov jednosoban stan u luksuznoj novogradnji u Bečićima. Stan je u novoizgrađenoj stambenoj zgradi i prostire se na površini od 42m2, uz dodatak terase. Nalazi se na prizemlju objekta.

U potpunosti je opremljen luksuznim nameštajem i modernom tehnikom. Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima i opremom. Sama zgrada se odlikuje vrhunskim kvalitetom gradnje i elegantnim dizajnom.

Lokacija zgrade je zaista izuzetno povoljna, jer se nalazi u neposrednoj blizini plaže i svih potrebnih sadržaja. Bečići su svakako jedna od najboljih i najpovoljnijih lokacija za kupovinu nekretnine.

Par razloga da odaberete Bečiće kao vašu savršenu lokaciju:

1. Prelijepe plaže:

Bečići su poznati po svojim prelijepim pješčanim plažama koje su nagrađene Plavom zastavom. Plaža Bečići je jedna od najdužih plaža na jadranskoj obali, pružajući neometan pogled na tirkizno plavo more.

2. Blizina Budve:

Nalaze se neposredno uz popularnu turističku destinaciju Budvu. Ova blizina omogućava lak pristup šarmantnom starom gradu, bogatom noćnom životu, brojnim restoranima, lokalima i trgovinama.

3. Raznovrsne nekretnine:

Bečići nude raznovrsne opcije nekretnina koje zadovoljavaju različite potrebe i preferencije. Možete pronaći luksuzne vile, apartmane s pogledom na more ili moderne stambene komplekse, prilagođene individualnim potrebama.

4. Turistička privlačnost:

Zahvaljujući svojoj popularnosti među turistima, predstavljaju potencijalno profitabilno tržište za iznajmljivanje nekretnina tokom turističke sezone. To čini ovo mjesto pogodnim izborom za one koji žele investirati u turizam.

5. Prirodna ljepota:

Bečići su okruženi netaknutom prirodom, s prelijepim pejzažima koji uključuju planine i zelene brežuljke. Ovo stvara idealno okruženje za ljubitelje prirode i one koji cijene mirno i opuštajuće okruženje.

Uz svoje prirodna i turistička bogatstva, Bečići su postali sve popularniji izbor za kupovinu nekretnina. Bilo da tražite odmor ili investiciju, ova lokacija pruža mnoge mogućnosti za ispunjenje vaših želja i ostvarenje vaših snova o idealnom domu na crnogorskoj obali.

 

2. Opis nekretnine i njenih karakteristika

Pružamo vam turu stanu koju smatramo potrebnom za donošenje ove izuzetno bitne odluke. Kvadraturu stana je 42m2, i uključuje jednu spavaću sobu, jedno kupatilo, dnevnu sobu i predivnu terasu!

Stan je kompletno opremljen, uključujući posteljinu, posuđe i mašine za pranje veša. Ovaj stan je spreman za izdavanje i predstavlja odličnu investiciju. Prođimo zajedno par fotografija enterijera da bi stekli kompletniji utisak o izgledu samog stana.

Dnevni boravak:

Kao što možete da primjetite namještaj u dnevnom boravku je nov i odabran je tako da maksimalno iskorišćava prostor koji je na raspolaganju u ovom stanu! Količina sunčeve svjetlosti je idealna za uvijek vedar i osunčan prostor.

Terasa:

Vaša nova oaza za savršene jutarnje kafe, i posmatranje predivnog pogleda koji vam se nudi ovom nekretninom. Ne zaboravite da imanje balkona u stanu ima izuzetan značaj jer pruža dodatni prostor za boravak na otvorenom, omogućavajući vlasnicima da uživaju u svježem vazduhu i prirodnom svjetlu bez napuštanja udobnosti sopstvenog doma. Balkon takođe predstavlja prostor za uređenje i stvaranje oaze za opuštanje, uz mogućnost gajenja biljaka ili kreiranja prostora za druženje sa porodicom i prijateljima.

Spavaća soba:

Za najljepše odmore nakon napornih dana, spavaća soba je takođe organizovana zarad maksimalnog ugođaja. Sve što vam je potrebno da kreirate svoj novi dom, ili da pokrenete svoju novu poslovnu priču nalazi se upravo u ovom stanu, potrebna vam je samo odlučnost.

Uz dobro osmišljen dizajn i pažljivo odabrane elemente, spavaća soba postaje oaza mira i relaksacije. Kvalitetan dušek i udoban krevet pružaju podršku za pravilno držanje tela i omogućavaju dubok i kvalitetan san. Pravilna ventilacija i optimalna temperatura u sobi stvaraju prijatan i osvježavajući ambijent za opuštanje. Takođe, dovoljno prostora za odlaganje stvari i organizovane ormare omogućavaju čist i uredan prostor, što doprinosi osjećaju harmonije i udobnosti. Dobra izolacija od buke dodatno obezbjeđuje mir i tišinu, stvarajući optimalno okruženje za kvalitetan san. Sve ove karakteristike zajedno čine dobru spavaću sobu ključnim faktorom za postizanje odmora, oporavka i dobrog zdravlja. Vrijeme je da omogućite upravo takvu spavaću sobu sebi.

Za više detalja i fotografija posjetite naš sajt!


3. Cijena i uslovi kupovine

Kada je u pitanju cijena ove nekretnine ona trenutno stoji na 128 000 eura! Sam proces kupovine i svi upiti vezani za nju idu preko Amfora Real Estate tima. Ukoliko ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte na +382 68 082 770 ili putem email-a na info@amforaproperty.com ili na amforarealestate@gmail.com i stupite u kontakt sa našom Jelenom Zenović.

Naš tim će se postarati da prilikom vašeg interesovanja baratate sa svim potrebnim informacijama i znanjem o stanu.