Blog

TOP 5 LISTINGA NA AMFORA REAL ESTATE 2023

16.02.2023

TOP 5 LISTINGA NA AMFORA REAL ESTATE 2023

Bilo da tražite svoj novi dom ili potencijalnu investicionu mogućnost u Crnoj Gori, naša agencija je savršeno mjesto za start vaše potrage. Sjajan i iskusan tim tu je da kreira mapu vaših mogućnosti na primorju. U toku godine, na našem sajtu se nađe ogroman broj listinga, mi smo upućeni u svaki od njih, do detalja, i samim tim predstavljamo idealan izvor informacija za vaše dalje odluke!

Sve nekretnine koje trenutno nudimo, imaju set fotografija, detaljan opis lokacije i cijene, ali nudimo i mogućnost direktnog kontakta ukoliko imate bilo kakva pitanja za nas i naš tim.

Od ogromnog broja nekretnina koje možete pronaći na našem sajtu kao dio ponude naše agencije, u tekstu koji slijedi opisaćemo 5 listinga koje definitivno vrijedi pregledati! Nadamo se da ćete pronaći sve što tražite uz nas danas!

 

1. Počnimo od jednosobnog stana od 57 m2, Bečići

Jedna od trenutno najzanimljivijih ponuda jeste definitivno jednosobni stan u Bečićima. U sklopu ove ponude klijentu se nudi nov jednosoban stan u zgradi vrhunskog kvaliteta gradnje, sa prelijepim pogledom na more. Stan se nalazi na 9.spratu nove stambene zgrade sa dva lifta. Sam stan je raspoređen na sledeći način: hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i terasa sa pogledom na more.

Pogled na more, i lokacija koja je u Bečićima definitivno pružaju budućem kupcu mogućnost izbora svrhe ovog prostora. Idealan za život ili izdavanje, kontaktirajte nas i saznajte sve svoje mogućnosti.

Površina stana je 57m2. Udaljen je plaže 3 minuta laganog hoda. Uzimajući u obzir da je u pitanju hitna prodaja cijena stana trenutno iznosi 120.000 eura. Očekujemo završetak svih radova u Maju 2023. Takođe je značajno napomenuti da su kupci oslobođeni plaćanja poreza 3% na promet nekretnina. Pregledajte kompletnu ponudu na našem sajtu!

 

2. Nastavljamo ponudu sa jednosobnim stanom, 37 m2, sa bazenom u zgradi


Fenomenalne ponude se samo nastavljaju! Prodaje se prelijepo opremljen jednosoban stan novije gradnje sa panoramskim pogledom na more i grad u Bečićima. Ovaj detaljno opremljen stan je od plaže udaljen svega 5 min laganog hoda. Zgrada u kojoj se nalazi, ima privatni bazen.

Stan se nalazi u novoj zgradi sa liftom na 6. spratu i raspolaže površinom od 37m2. Nalazi se u blizini super market Idea. Stan posjeduje spavaću sobu , dnevni boravak sa trpezarijom ,kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na more. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, a u dnevnoj sobi nalazi se kauč na razvlačenje, u potpunosti je opremljen modernim i novim nameštajem i prodaje se sa kompletnim enterijerom koji vidite na slici.

Stan je pogodan i za rentiranje kako tokom ljetnje turističke sezone tako i za izdavanje preko cele godine sto budućem vlasniku omogućava brz povrat novca. Što se tiče same cijene, ona iznosi 110.000eura. Sve detalje ponude, i više fotografija pregledajte na našem sajtu!

 

3. Sledeće na listi, dvosobni stan, 48 m2

Prodaje se nov neuseljavan dvosoban stan u zgradi vrhunskog kvaliteta gradnje sa savršenim pogledom na more. Ovaj elegantni stan koji uključuje divni pogled na more, nalazi se na prvom spratu nove stambene zgrade sa liftom. Stan je raspoređen na sledeći način: hodnik, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupatilo i terasa sa pogledom na more.

Stan je u cjelosti namješten i opremljen, uključujući i kuhinju sa svim potrebnim uređajima, sve u stanu je potpuno novo. Sam dizajn enterijera je sveden, i odiše prefinjenošću. Samim tim budućem kupcu olakšava ogroman dio posla, dobijate predivan prostor koji je već završen i kupovinom stana završava se 99% vaših ulaganja!

Površina stana je 48m2. Lokacija stana je takva da je udaljen od plaže samo 5 minuta hoda. Prvobitna cijena stana je bila 148 000€, dok je cijena trenutne hitna prodaje 142.000 eura. Za sve detalje i pregled fotografija posjetite naš sajt!

 

4. Kako vam se čini garsonjera od 38m2, Bečići?

Radovi su još uvijek u toku, do Maja 2023

Naš 4. listing predstavlja novu garsonjeru koja se prodaje u zgradi vrhunskog kvaliteta gradnje. Ovaj elegantni stan nalazi se na 10.spratu nove stambene zgrade sa dva lifta. Sam trenutni raspored stana je organizovan: hodnik, dnevni boravak i kupatilo. Ukupna površina stana je 32m2.

Potencijalan ovog prostora je beskonačan, počevši od prostora za život, do mogućnosti za izdavanja u toku ljetnje sezone. Pametne investicije počinju dobrim informisanjem i vjerovanju u prave ljude, preporučujemo Vam da pregledate našu stranicu i kontaktirate nas za sva pitanja i nedoumice.

Udaljen je plaže 3 minuta laganog hoda u Bečićima. Hitna prodaja cijena ove garsonjere je 65.000 eura. Očekuje se završetak radova u Maju 2023. Kupci su oslobođeni plaćanja poreza 3% na promet nekretnina. Bilo da tražite stambeni objekat za život ili izdavanje, definitvno ćete pronaći idealnu ponudu na našem sajtu! Za detaljniju ponudu i fotografije garsonjere obavezno posjetite naš sajt!

 

5. Predstavljamo Vam dvosoban stan, 83m2, Rafailovići!

Posljednji listing koji Vam predstavljamo u ovom tekstu jeste nov dvosoban stan površine 83m2 u Rafailovićima koji je trenutno na prodaju. U stanu se sa terase pruža djelimičan pogled na more.

Stan je nov nikad useljavan smješten na 2. spratu nove zgrade sa liftom i raspolaže površinom od 83m2. Stan je po strukturi dvosoban i sastoji se od: dnevnog boravka sa kuhinjom , 2 spavaće sobe, kupatila i terase sa bočnim pogledom na more. Cijena ovog predivnog prostora je 166.000 eura.

Ovaj ogroman a razumno cijenjen prostor nudi beskonačno mogućnosti za našeg budućeg klijenta! Počevši od lokacije, do samog rasporeda prostora, toliko opcija za uređenje koje potencijalno mogu učiniti upravo ovaj stan vašom najpametnijom dugoročnom investicijom! Za detalje kao i fotografije ostatka stana, pregledajte ponudu na našem sajtu!

 

Svaki dan je idealan dan za novu poslovnu ili životnu investiciju u koju ste sigurni. Pregledajte naših pet izbora, i odlučite se da je baš danas savršen dan da sebi pružite mogućnosti sjajne poslovne odluke! Srećno uz Amfora Real Estate!