Iznajmite jahtu

Iznajmite jahtu

El Toro čamac mjeri 12 metara u dužinu i 4 metra u širinu. Opremljen je motorom Iveko, koji objezbeđuje snagu od 280 pht (305 kV). Čamac može dostići brzinu od 15 milja na sat. Ima rezervoar za gorivo kapaciteta 800 litara i rezervoar za vodu kapaciteta 500 litara.
Čamac može da primi do 20 ljudi. Poseduje kabinu, gornju kabinu, toalet, mini kuhinju, šank i klupe za sjedenje i ležanje. Tenda pokriva polovinu čamca, a po potrebi se može pokriti i cijelom dužinom. Za osvježenje, čamac ima dva odvojena frižidera, jedan za piće i drugi za hranu. Takođe uključuje stepenice za lak pristup moru, tuš i muzički sistem.
Sigurnosna oprema kao što su pojasevi za spasavanje, oprema za pecanje, maske za ronjenje, Garmin GPS i sonar su dostupni na brodu. Pored toga, postoji i SUP (Stand-Up Paddle) daska za rekreativne aktivnosti.

Sve naše ture počinju iz marine u Budvi. Budvanski akvatarijum – Panorama je 2-satni panoramski obilazak koji počinje u marini Budva. Plovimo duž obale, prolazeći pored Slovenske plaže, plaže Bečića, a zatim nastavljamo prema Kamenovoj, Pržnoj, Kraljičinoj i Kraljevoj plaži. Tokom obilaska pravimo i kružnu rutu oko zadivljujućeg Svetog Stefana, gdje pravimo pauzu kako bismo snimili fotografije za pamćenje. Nakon Svetog Stefana, naše putovanje se nastavlja, okružujući očaravajuće ostrvo Sveti Nikola, na kraju prema plaži Jaz. Po povratku se zaustavljamo na prelijepim plažama Mogren 1, Mogren 2 i Ričardova glava. Takođe se krećemo po očaravajućem Starom gradu Budve pre nego što završimo obilazak povratkom u marinu.

Doživite zadivljujuću turneju Panorama-Svimming koja traje više od 3 sata, omogućavajući dovoljno vremena za osvježavajuće pauze i mogućnosti za kupanje na slikovitim destinacijama. To uključuje čuveno ostrvo Sveti Stefan, predivne pećine u blizini ostrva Sveti Nikola i živopisnu plažu Jaz.

Ukrcajte se na uzbudljivi ribolovni izlet koji traje najmanje 3 sata. Obilazak kreće u ranim jutarnjim satima, obično oko 6 sati. Koristeći pomoć GPS-a i sonarne tehnologije, navigiramo do strateških lokacija na kojima se riba obično nalazi. Dok čamac miruje, mi se bavimo pecanjem koristeći motke postavljene u dubinu vode, mameći ribu mamcem kao što su škampi ili lignje. Naša ciljana mjesta za lov obuhvataju podvodne grebene, potopljene brodove, pa čak i avione, obezbeđujući kompletno iskustvo ribolova. Imaćete priliku da uhvatite prezanimljive vrste ribe. Po želji ulovljenu ribu možemo pripremiti na brodu ili dogovoriti njeno kuvanje u nekom od lokalnih restorana.

Uključite se u uzbudljivu tehniku trolovanja, koja uključuje pecanje dok je čamac u pokretu. Puštanjem vještačkih mamaca iza plovila imate priliku da ulovite grabežljive vrste riba poput plave ribe (palamida, lampuga, mala tuna, barakuda, gobi). Jesen je glavna sezona za ovu vrstu ribolova pa ga i toplo preporučujemo u ovo doba godine.

Ukrcajte se na uzbudljivu avanturu ribolova BIG Game ciljajući na kolosalne predatore poput tune, sabljarke i ajkula. Ova uzbudljiva ekspedicija traje 6 sati. Optimalni vremenski uslovi su od presudne važnosti, pa će se u skladu sa tim odrediti i tajming naših lovačkih poduhvata. Da bismo privukli ove moćne grabljivce, koristimo kombinaciju žive ribe kao mamaca i dodatnih 20 kg sitne ribe da izmamimo njihov apetit. Pripremite se za nezaboravno iskustvo ispunjeno adrenalinom i priliku da sebi upecate nevjerovatne morske trofeje.

Odlazak u lov na hobotnice je zadivljujuća i izazovna potraga. To zahtijeva ne samo spokojno more i kristalno čistu vodu, već i stručnost i razumevanje tehnika lova. Važno je napomenuti da se lov na hobotnice obično fokusira na nezrele primjerke, koji se obično puštaju nazad u more. Aktivnost pozdravlja pojedince koji su upoznati sa upotrebom maske za ronjenje, što im omogućava da aktivno učestvuju u ovom uzbudljivom poduhvatu.

Prepustite se našoj turi koj za cilj ima riblji piknik i traje 5-6 sati. Nakon upoznavanja sa budvanskim akvatarijumom, krećemo u panoramski obilazak, zaustavljajući se na atraktivnim lokacijama, plažama i pećinama. Zatim nastavljamo do jedne od osamljenih uvala gdje pripremamo ukusan ručak. Za to vrijeme gosti imaju priliku da plivaju, rone, skaču, pecaju ili uživaju u vožnji na pedal board-u.

Doživite zadivljujući obilazak PLAVE PEĆINE, koji traje od 5 do 8 sati. Naše putovanje počinje posetom šarmantnog Starog grada Budve, nakon čega sledi slikovito istraživanje plaže Ričardova glava, plaža Mogren 1 i 2, plaže Jaz, plaže Trsteno i plaže Ploče. Potom se upuštamo u pučinu, ka čuvenoj crkvi Svetog Nikole i pećini Krekavica. Naša sledeća destinacija je osamljena uvala potoka Carevica, dostupna samo brodom, gdje pravimo osvježavajući predah za kupanje. Nastavljajući našu ekspediciju, prelazimo preko otvorenog mora do legendarne Plave pećine, gdje se prepuštamo značajnoj pauzi da bismo u potpunosti cijenili prirodnu ljepotu Plave pećine. Pored Plave pećine, posećujemo i jednako impresivnu Crnu pećinu i istražujemo obližnje tunele. Po povratku pravimo još jednu pauzu za kupanje po želji gostiju. Pored toga, imamo priliku da posjetimo novoizgrađeni turistički kompleks, uključujući marinu Luštica Bai, Blue Horizons i šarmantno ribarsko selo Bigova. Ovde gosti imaju mogućnost da uživaju u ukusnom ručku u restoranu koji je u vlasništvu lokalnog ribara koji svakog jutra ide na pecanje sa svoja dva sina.

Krenite na nezaboravan obilazak Petrovca koji obuhvata 4-5 sati istraživanja i otkrivanja. Naše putovanje počinje iz Marine Budva, prateći živopisnu obalu. Prolazimo pored renomiranih destinacija kao što su Slovenska plaža i plaža Bečica, nastavljajući dalje do Kamenove plaže, plaže Pržna, Kraljičine plaže i Kraljeve plaže. Dok obilazimo očaravajuće ostrvo Sveti Stefan, pravimo pauzu za zasluženi odmor, ostavljajući dovoljno vremena za fotografisanje i kupanje. Nastavljajući našu avanturu, prolazimo pored slikovite nudističke plaže Crvena Glavica, primamljive plaže Galija i netaknute plaže Drobni pijesak. Zatim se približavamo rijeci Reževici, do rta Skoči djevojka, gdje se mogu uočiti intrigantni vojni bunkeri. Naša ruta nas dalje vodi do Perazice i na kraju do predivnog malog grada Petrovca, gdje pravimo pauzu između dva ostrva Katić, gdje se nalazi predivna crkva.
Na povratku imamo priliku da obiđemo renomirano ostrvo Sveti Nikola, kao i omiljene plaže Mogren 1 i 2, Ričardova Glava, kao i stari grad Budve. Pripremite se za impresivno iskustvo ispunjeno pejzažima koji oduzimaju dah i nezaboravnim trenucima.

Doživite zadivljujuću cjelodnevnu ekskurziju u nevjerovatnom Bokokotorskom zalivu, na putovanju koje traje ne više od 8 sati. Naša avantura počinje posjetom istorijskog Starog grada Budve, nakon čega sledi istraživanje živopisnih plaža Ričardova Glava, Mogren 1 i 2, Jaz, Trsteno i Ploče. Dok se upuštamo u pučinu, naše sledeće destinacije su izuzetna crkva Svetog Nikole i intrigantna pećina Krekavica. Potom stižemo u zabačenu uvalu potoka Carevica, do koje se može doći samo čamcem, gdje pravimo laganu pauzu da se prepustimo osvježavajućem kupanju. Nastavljajući naše putovanje, plovimo otvorenim morem prema ulazu u Bokokotorski zaliv. Usput imamo priliku da obiđemo čuvenu Plavu pećinu, kao i divno ostrvo Mamula i živopisne Žanjice. Za zainteresovane je na raspolaganju i ukusan ručak, ali je neophodna prethodna rezervacija. Naše putovanje se nastavlja, prolazeći pored šarmantnog sela Rose i istorijskih ratnih tunela koji su nekada služili kao skloništa za podmornice. Plovimo dalje, nailazimo na farme školjki gdje se uzgajaju dagnje i ostrige, i prolazimo kroz najuži deo zaliva. Konačno stižemo do izuzetnog ostrva Gospa od Škrpjela u malom i lijepom Perastu, završavajući naše nezaboravno istraživanje Boke Kotorske.

Za upite i rezervacije kontaktirajte Jelenu na +382 68 082 770 .