Blog

5 razloga da posjetite sajmove za nekretnine

12.01.2023

5 razloga da posjetite sajmove za nekretnine

Oživite industriju nekretnina i povežite se s donositeljima odluka, partnerima i investitorima. Prava mjesta za ovaj potez su upravo sajmovi na kojima su predstavljene najbolje agencije za nekretnine, sa svojom ponudom.

Većina sajmova je zamišljena kao mjesta na kojima se okupljaju investitori, vlasnici zemljišta, konsultantske i projektantske kuće, kreditne kuće, agencije za posredovanje u prometu nekretnina, moguće je i čak susresti se sa graditeljima iz zemlje koja je domaćin sajma , okupljaju se i krajnji korisnici. Zaista savršena prilika za početak vaše avanture sa nekretninama!

 

1. Sve na jednom mjestu!

Jedna od najvećih prednosti sajmova za nekretnine jeste pristupačnost! To podrazumijeva ogroman broj agencija, koji su Vam na raspolaganju. Ovom prilikom imate mogućnost da razgovarate sa profesionalcima iz polja nekretnina i sami izvagate ponude koje Vam budu predstavljene. Nakon vaganja, možete donijeti zaista najoptimalniju i po svemu sudeći najpametniju odluku za vašu budućnost! Ovakva prilika Vam se pruža samo na sajmovima, za nešto ove prirode bi umjesto par dana morali posvetiti sedmice!

Ukoliko želite da istražite tržište nekretnina za više zemalja, definitivno ne postoji bolji način da se to odradi. Hodajući od štanda do štanda, prisustvujući raznim panel diskusijama koje će se potencijalno baviti temama koje su Vama od interesa, dovešće do toga da sa sajma odete mnogo bogatiji nego kada ste stigli. Zanimljiva je ova vrsta pristupačnosti informacija, i njihov sami broj je impresivan.

Samim tim ukoliko zaista želite da istražite sve o tržištu nekretnina, sajmovi su prava mjesta za Vas!

 

2. Profesionalni input!

Po prvi put imate profesionalni input od više profesionalaca koju su u većini slučajeva konkurenti. To bi značilo da se oni nadmeću za najbolju ponudu Vama! Na kraju sajma, vi odlazite sa dovoljno informacija da napravite jednu od najkvalitetnijih odluka kada su u pitanju investicije u nekretnine. Ono što je takođe značajno jeste da na sajmovima obično dolaze najbolje agencije, koje sa sobom nose profesionalnost i godine iskustva. Poznato nam je da godine iskustva zaista predstavljaju ključan faktor kada je u pitanju industrija nekretnina. Poznavati tržište na način na koji to rade agencije je zaista impresivno, a za Vas kao klijenta, neizmjerno korisno!

Informisanje putem portala, kratkih YouTube klipova, itd. nije način za sticanje potrebnog znanja o svijetu nekretnina. Međutim, razgovori sa ljudima koji su puni znanja i iskustva, čiji je posao da razumiju, i na jednostavan način prikažu tržište, definitivno jeste pravi put ka sticanju znanja o svijetu nekretnina!

Amfora Real Estate je u 2022 godini bila prisutna na sajmu u Beogradu, kao i na sajmu u Moskvi! Više informacija o sajmu u Moskvi možete pročitati na našem blogu!

 

3. Prikupite informacije o novim razvojnim projektima!

U doba masovne online komunikacije i informisanje, lako je previdjeti nova dešavanja na portalima i veb-sajtovima agencija. Lako je ne primjetiti razvojni projekat koji bi mogao biti upravo ono što tražite, jednostavno zato što fotografija nije privukla vašu pažnju.

Savjet koji možete dobiti licem u lice od profesionalaca agencije poput Amfora Real Estate na licu mjesta može otkriti da postoji još više opcija nego što ste prethodno vjerovali. Još jedan aspekt koji treba imati na umu je da postoje mali projekti koji se sastoje od samo nekoliko jedinica koje, uprkos ispunjavanju svih zakonskih uslova, ne uspijevaju u postizanje visokog online profila. Ovo bi mogao biti savršen trenutak za agencije koje izlažu na sajmovima da pokažu odabranoj publici mali projekat koji ih izdvaja!

U Crnoj Gori se rijetko govori o novim razvojnim projektima iako se na njima neprestano radi, budite prvi koji će saznati sve detalje, i čuti predloge profesionalaca! Naravno, za ovaj podvig u Crnoj Gori vjerujte agenciji koja godinama već učestvuje na brojnim sajmovima, i širi znanje na polju nekretnina!

 

4. Saznajte sve o formalnostima kupovine doma!

Izložbe nekretnina pune su stručnjaka za nekretnine. Upravo ovi profesionalci će zasigurno imati odgovore na sva vaša pitanja. Ako ste tek počeli da razmišljate o kupovini i prikupljate početne informacije, ne postoji bolji način da kreirate okvirni plan od konsultacije profesionalaca koji će se naći na sajmu.

Sajmovi nekretnina često uključuju seminare, razgovore i konferencije o pitanjima koja se odnose na kupovinu imovine, uslove boravka i druge zanimljive, korisne aspekte. Često ih daju advokati specijalizovani za imovinski svijet. U moru informacija koje će biti pred Vama, šansu su da ćete prikupiti svo potrebno znanje da započnete svoje putovanje kroz svijet nekretnina!

Koristite panel diskusije da postavite relevantna pitanja koja korespondiraju vašim potrebama, i za koja znate da će Vam biti u koristi kako za trenutnu nekretninsku avanturu, tako I za buduće! Ne propuštite priliku da saznate što je najviše moguće u toku sajma koji se odlučite da posjetite.

Temelj kuće se fizički gradi izlivanjem betona, dok se teorijski gradi papirologijom i neprestanim prikupljanjem informacija o posjedima, tržištu, ponudama itd. Tako da su sajmovi sjajan početak izgradnje vašeg teorijskog temelja kuće!

 

5. Steknite korisne kontakte iz svijeta nekretnina!

U suštini nikada ne možete znati šta Vas sve u životu čeka i kojim putem ćete na kraju otići. Ukoliko je Vaša primarna motivacija za sajam nekretnina bila jednostavno kupovina doma ili ulaganje u određenu nekretninu vrlo lako se može desiti i da će Vam se jako dopasti sama industrija i da ćete željeti da joj se priključite! Ukoliko dođe do ovakve želje, kontakti koje možete ostvariti na sajmovima su neprocjenjivi!

Bez obzira na to da li želite da se uključite u samu industriju ili jednostavno želite da saznate stanje na tržištu, nikada nije na odmet imati kontakt profesionalaca iz svijeta nekretnine koji će definitvno ispolirati koji god plan Vi da osmislite! Sajmovi su samim tim idealan način da proširite mrežu kontakata, i zađete u novu sferu profesionalnog bivanja.

 

6. Posjetite nas u Beogradu!

Sledeći sajam na kojem ćemo prisustvovati sa svojom ponudom održaće se u Beogradu od 18. do 19. Februara. Očekujemo da ćete nakon čitanja svih benefita odlučiti da nas posjetite! Za više informacija posjetite oficijalni sajt sajma i saznajte sve potrebne informacije za uspjeh!

Ono što možemo sa sigurnošću da tvrdimo jeste da kada jednom posjetite sajam za nekretnine dobićete konačan dio ove slagalice, i samim tim u potpunosti razumjeti zašto su sajmovi savršeno mjesto za početak vaše odluke unutar tržišta nekretnina. U Beogradu Amfora Real Estate će biti tu kao vaš prvi partner. Dobrodošli u sjajne odluke sa uvijek spremnim timom!

Sajmovi nekretnina približavaju sami koncept nekretnine svojim klijentima i pružaju najboljim agencijama priliku da se pokažu u poređenju sa konkurencijom.

Ne postoji idealniji način da započnete svoju potragu za novim domom ili novu priliku za investiranje od istraživanja sajmova za nekretnine! Saznajte više o vašim mogućnostima i započnite ovu uzbudljivu avanturu!