Blog

Amfora nudi ono što je vašem budućem ugostiteljskom objektu potrebno

09.03.2023

Amfora nudi ono što je vašem budućem ugostiteljskom objektu potrebno

Vrijeme je da podsjetimo sve svoje buduće klijente šta sve mogu dobiti kroz saradnju sa našom agencijom. Ukoliko se odlučite na zaista bitan i velik korak kao što je kupovina nekretnine, trebate biti svjesni potencijala svake agencije koja vam pomaže ka ostvarenju tog cilja. Mi predstavljamo sve benefite rada sa našom agencijom, počevši od usluge koju nudimo samo mi u Crnoj Gori!

Razumijemo da su sve investicije zaista bitne odluke o kojima treba ozbiljno razmisliti. Mi Vam pružamo mogućnost informisanje putom ovog bloga ali i direktnom komunikacijom ukoliko se odlučite da nas kontaktirate. Vrijeme je da svi Vaši planovi postanu relanost, uz nas kao vaš najpouzdaniji sistem podrške!


1. Kupite i iznajmite bez razmišljanja

Ukoliko se odlučite da kupite nekretninu uz pomoć Amfora Real Estate agencije, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja tog prostora. U suštini, prostor koji naš klijent kupi naša agencija će opremiti, i pokriti sve odgovornosti turističkog iznajmljivanja!

Usluge turističkog iznajmljivanja podrazumijevaju vođenje svih stranica za zakazivanje(booking, airbnb i sl.) kao i usluge čišćenja objekta, njegovo održavanje za cjelokupno trajanje iznajmljivanja i naravno usluge check-in/check-out i cjelokupne komunikacije sa gostima!

Samim tim, usluge koje Amfora nudi svojih klijentima dovode do sna svakog modernog čovjeka, a to je pasivna zarada jednokratnom investicijom! Od cjelokupne zarade turističkog objekta, naša agencija uzima 20% za sve gorenavedene usluge!


2. Opremite prostor uz našu pomoć!

Naši klijenti takođe mogu iskoristiti mogućnost remote opremanja stana/kuće! Naš tim će se postarati da sve želje klijenta budu sprovedene, samim tim rasterećenje klijenta je ogromno. Možete putem video call-a navesti sve modifikacije koje želite, i odabrati sav dekor, od boje zidova do namještaja koji želite i naš tim će se postarati da sve to i dobijete.

Kao što vidite postati dio Amfora Real Estate priče u Crnoj Gori se itekako isplati. Ukoliko želite da vaša investicija zaživi i počne da Vam akumulira prihode, morate odabrati pouzdanog partnera koji će u tom projektu biti sto procentno!

Ukoliko nijeste u mogućnosti da fizički budete tu, naša ekipa je tu da umjesto vas odradi sve zadatke vezane za dizajn enterijera. Sve što želite da se nalazi u vašem prostoru biće glavni zadatak za nas. Predlažemo da ukoliko se osjećate kao da trenutno nemate ideja, istražite sajtove poput Pintresta i pronađete nevjerovatne ideje za dizajn enterijera, takođe možete pregledati i naše savjete!

Ponudićemo Vam par savjeta prilikom odabira dizajna enterijera koji najviše funkcioniše za vas. Razmislite o funkcionalnosti prostora koji želite da opremite, zatim o paleti boja koja Vas inspiriše, kako najbolje da iskoristite prirodno svijetlo, i jedan od najzabavnijih djelova su svakako detalji i dekoracije(ovdje predlažemo da razmislite i o biljkama i kako i da ih inkorporirate u prostor).

Tu smo za sve Vaše ideje.


3. Svi benefiti iznajmljivanja prostora, iz udobnosti vašeg doma!

Prednosti iznajmljivanja prostora su brojni. Prođimo zajedno kroz naše omiljene i najbitnije! Počećemo od činjenice da je ugostiteljska industrija jedna od najstarijih i najbrže rastućih u svijetu. Ne zaboravimo i njenu raznolikost, i lepezu mogućnosti koju pruža onima koji se upuste u avanturu iznajmljivanja objekta!

• Pasivna zarada uz stručan tim!

Ukoliko se odlučite za korak naprijed u svijet ugostiteljstva, vrlo brzo možete doći u poziciju da posmatrate kako vaš biznis raste bez vašeg direktnog angažmana! Uz kvalitetan tim koji Vam Amfora nudi, bez problema i brige možete da se opustite i uživate u vremenu koje provodite sa svojom porodicom ili samostalno!

• Dugoročna investicija!

Ono što je sigurno kada je u pitanju bilo kakvo ulaganje u nekretnine jeste da ulažete u budućnost. Svaka kupovina stana, kuće ili placa diktira određenu sigurnost u budućnosti. Ukoliko na tu već postojeću sigurnost dodate i prihode koji bi se ređali na mjesečnom nivou, vaša nekretninska investicija bi postaja jedna od najpametnijih i najboljih u vašem dosadašnjem stvaranju!

• Početak novog životnog poglavlja!

Ukoliko ste do sada zarađivali aktivnim angažmanom i mukotrpnim radom, vrijeme je da se odmorite i prepustite mogućnostima kvalitetnih investicija. Ono što je sigurno je da nećete zažaliti! Industrija ugostiteljstva je tu da započne vašu novu biznis priču uz Amforu!


4. Prednosti kupovine nekretnine!

Kada govorimo o prednostima kupovine nekretnina, krenimo od očiglednog. Nikada više nećete morati da razmišljate o stanovima, kućama i vlasnicima, jer ćete vi i samo vi biti vlasnik prostora. Pored gorepomenutog, nekretnina može, kao što smo već govorili, postati stalni izvor prihoda! Bilo da se odlučite da iznajmljujete na dugoročni ili kratkoročni najam porodicama/studentima/samcima ili se odlučite za Amofrine usluge turističkog iznajmljivanja!

Kupovina nekretnine u Crnoj Gori konkretno je izuzetna finansijska odluka. U svijetu nekretnina smatra se imperativom da se nekretnine kupuju na područjima čija će vrijednost eksponencijalno rasti. Što jeste slučaj sa Crnom Gorom, pogotovo njenim primorjem.

Takođe, ukoliko se odlučite za usluge Amfora Real Estate kada je u pitanju turističko izdavanje zapamtite da je jedna od genijalnosti tog plana i u potražnji. Crna Gora živi od turizma, samim tim će vaša investicija biti siguran izvor prihoda!


5. Najpametnija investicija je ona koja nam se vrati!

Kada u nešto investiramo, mi očekujemo da će se naš uloženi novac nakon određenog vremena vratiti, sa dodatnim prihodom. Nekretnine kupljene preko naše agencije su upravo to. Prava investicija za ljude koji znaju.

Nakon što ste donijeli odluku o kupovini stambenog objekta vrijeme je da se pozabavite sledećim korakom. Predlažemo vam da pregledate Amfora ponudu i kontaktirate nas i iskomunicirate sve vaše potrebe. Vrijeme je da zarađujete pametno i rasterećeno.

Najsigurniji put ka zaradi jeste kroz prave i promišljene odluke. Da bi bili sigurni u svoju investiciju predlažemo da istražite svoje mogućnosti i naravno želje i kontaktira nas sa vašim idejama i željama. Sve počinje od investicije. Investicija u Amforu završava se vašim dugoročnim zadovoljstvom i zaradom. Tu smo da mijenjamo način na koji posmatrate svijet nekretnina.