Blog

Predstavljamo nekretninu nedelje!

03.04.2023

Predstavljamo nekretninu nedelje!

Amfora Real Estate sa ponosom predstavlja nekretninu nedelje! Iz svoje bogate ponude danas izdvajamo Vilu Žukovica! U tekstu koji slijedi otkrijte sve detalje koji Vas zanimaju kada je u pitanju ova nevjerovatna nekretnina!

 

Danas saznajete:

 

1. Lokacija i okolina nekretnine?

Villa se nalazi na drugoj liniji od mora, na svega 50 metara od plaže Žukovica. Ova savršena lokacija je u blizini Kotora i odiše nevjerovatnom Mediteranskom klimom dok cjelokupni prostor podsjeća na savršeni primorski raj i odmor!

Ova lokacija je savršena za sve one koji žele da u životu osjete šta znači uživanje i odmaranje, dok more i neizostavni primorski vazduh predstavljaju idealna podsjetnik da posle rada i umora koji dolazi sa življenjem slijedi svježina odmora!

Uživajte u ovoj lokaciji, kao što ćete uživati i u enterijeru same vile.

Žukovića plaža se nalazi:

 

2. Opis nekretnine i njenih karakteristika

Da bi Vi kao potencijalni kupac ove nekretnine mogli da formirate jasnu sliku, koja će biti jasan indikator kvaliteta ove predivne Vile, opis same vile i njenih karakteristika mora biti savršen! Dozvolite da to pokušamo da odradimo!

Krenimo sa par osnovnih informacija o veličini, starosti i opremljenosti. Ukupna površina placa na kojem se nalazi villa iznosi 400m2, dok je površina same vile 260m2.

Villa je izgrađena prije 8 godina, i prodaje se kao kompletno opremljena. Predstavlja samoodrživu, takozvanu ekološka kuću koja posjeduje solarne panele na krovu. Grijanje je plinsko dok su podovi mermerni. Dvorište oko vile je u potpunosti uređeno.

Svaki kutak ove prelijepe Vile kupovinom postaje Vaš, i na Vama je da odlučite da li želite nešto da promijenite ili ćete zadržati njenu trenutnu estetiku, ali sigurno sa 260 m2 imate okean mogućnosti!

Za detaljan prikaz nekretnine posjetite naš sajt!

Spoljašnost vile:

Okolina vile i sama villa:

 

3. Dodatne pogodnosti koje nekretnina nudi!

Pored inicijalnih karakteristika predstavljamo i određene pojedinosti ovog prostora koje su definitivno vrijedne pomena. Krenimo od parking prostora koji podrazumijeva dva mjesta ispred vile, zatim je značajno pomenuti i terasni dio Vile koji je savršeno mjesto za vanjske obroke ili jednostavno uživanje u pogledu na more! Pored terase takođe nalazimo i bazen!

Sama Villa opisuje tri nivoa. Na prvom nivou vile nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i u cjelosti je opremljen! Drugi nivo opisuje tri spavaće sobe, njihova kupatila i ogromna terasa sa prelijepim pogledom na more. I na kraju na trećem nivou vile nalazi se prostor od 80m2 koji se može koristiti kao dnevni boravak, i posjeduje svoje kupatilo.

Nešto o čemu se rijetko razmišlja, ali vrijedno je zapaziti da svi prozori vile obasipaju prostor svjetlošću i pruža opčinjavajući pogled na Jadran.

 

4. Cijena i uslovi kupovine

Kada je u pitanju cijena ove nekretnine ona trenutno stoji na 580 000 eura! Sam proces kupovine i svi upiti vezani za nju idu preko Amfora Real Estate tima. Ukoliko ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte na +382 68 082 770 ili putem email-a na info@amforaproperty.com ili na amforarealestate@gmail.com i stupite u kontakt sa našom Jelenom Zenović. Naš tim će se postarati da prilikom Vašeg interesovanja baratate sa svim potrebnim informacijama i znanjem o vili.

Za kraj, pregledajte detaljan promo video vile: