Blog

Nova nekretnina nedelje je tu!

20.04.2023

Nova nekretnina nedelje je tu!

Amfora Real Estate sa ponosom predstavlja novu nekretninu nedelje! Iz svoje bogate ponude danas izdvajamo jednosoban stan u Bečićima! U tekstu koji slijedi otkrijte sve detalje koji Vas zanimaju kada je u pitanju ova nevjerovatna nekretnina!

 

Danas saznajete više o:

 

1. Lokacija i okolina nekretnine?

Ovaj u cjelosti nov i neuseljavan jednosoban stan ima površinu od 37m2, nalazi se na savršenoj lokaciji u Bečićima, u ulici iznad magistrale, na samo 300 metara od plaže.

Ovaj predivan stan se nalazi na 7. spratu nove stambene zgrade, sa pogledom na more i grad. Kada je u pitanju lokacija, predstavlja jednu od najsavršenijih trenutno dostupnih u Budvi. U neposrednoj okolini Vas se nalazi more, kao što smo već pomenuli, na samo 300 metara ste od plaže!

 

2. Opis nekretnine i njenih karakteristika

Zajedno ćemo odraditi virtualnu turu stana i otkriti da li je upravo on Vaša najpametnija odluka ove godine!

Ovaj predivan stan se nalazi na 7. spratu nove stambene zgrade, sa pogledom na more i grad.

Struktura stana se sastoji od dnevne sobe u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, prostrane spavaće sobe, hodnika, kupatila i terase sa nevjerovatnim pogledom na more i grad.

Stan je potpuno opremljen novim nameštajem i tehnikom, uključujući i novu kuhinju sa svim uređajima. Svaki element je pažljivo odabran kako bi osigurali maksimalnu korisnost i prostranost. Samim tim pored sjajne lokacije, odlične prostorne uređenosti, uz kupovinu ove nekretnine dobijate i kompletnu kuhinju i namještaj!

Udaljena samo 5 minuta lagane šetnje od plaže, ova nekretnina je idealna za one koji traže miran i udoban život na obali mora.

Za detaljan prikaz nekretnine posjetite naš sajt!

Pogled na naselje:

Unutrašnjost:

 

3. Pogodnosti koje nekretnina nudi!

Fokusirajmo se na najbitnije aspekte ovog objekta i na koji način bi ova kupovina olakšala Vaš život i osigurala dijelom vašu budućnost! Ono što je izuzetno bitno za primjetiti je činjenica da dobijate spreman i završen stan, u koji samo treba useliti! Ovo je zaista jedna od najvećih pogodnosti nekretnine! Pored gorepomenutih odlika stana, značajno je pomenuti i njegovu okolinu.


Ova nekretnina predstavlja prostor koji je savršene veličine i konstrukcije za potpuno mediteransko uživanje! Unutar stana možete uživati u pogledu na more ali i u pogledu na prirodu koja krasi naselje.

Bitno je i primjetiti da mali stanovi na obali postaju sve popularniji među ljudima koji traže nekretninu za odmor ili život. Proći ćemo par kvaliteta koji ih čine popularnim među kupcima!

Prva i najvažnija prednost malih stanova na obali je cijena. U poređenju sa većim stanovima ili kućama na obali, cijena manjih stanova je znatno niža. To znači da će kupac moći uštedeti novac pri kupovini nekretnine, a istovremeno i uživati u životu na obali.

Druga prednost malih stanova na obali je lakše održavanje. Kako je manji prostor, manje je posla oko čišćenja, održavanja i popravki. To znači da će vlasnici imati više vremena za uživanje u svojoj nekretnini i okolni, u našem slučaju uživaće u moru i planinama i njihovom susretnu na crnogorskim obalama.

Treća prednost je lokacija. Većina malih stanova na obali nalazi se u blizini plaža, restorana, kafića i drugih turističkih atrakcija. To znači da će budući vlasnici imati pristup svemu što obala nudi, a istovremeno će biti u blizini svih potrebnih usluga.

I jedna od najzanimljivijih je i jednostavnost iznajmljivanja. Mali stanovi na obali često su popularni među turistima koji traže smještaj za kratkotrajni boravak. To znači da se oni mogu lako iznajmiti kao nekretnina koja će donijeti dodatni prihod tokom ljetnje sezone.

Na kraju krajeva, mali stanovi na obali nude mnoge prednosti koje ih čine privlačnim izborom za kupce. Od niže cijene do jednostavnog održavanja i iznajmljivanja, predstavljaju savršeno rješenje za one koji traže predivnu nekretninu na obali.

 

4. Cijena i uslovi kupovine

Kada je u pitanju cijena ove nekretnine ona trenutno stoji na 109 000 eura! Sam proces kupovine i svi upiti vezani za nju idu preko Amfora Real Estate tima. Ukoliko ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte na +382 68 082 770 ili putem email-a na info@amforaproperty.com ili na amforarealestate@gmail.com i stupite u kontakt sa našom Jelenom Zenović.

Naš tim će se postarati da prilikom Vašeg interesovanja baratate sa svim potrebnim informacijama i znanjem o stanu.