Blog

Amfora Real Estate predstavlja novu nekretninu nedelje!

04.05.2023

Amfora Real Estate predstavlja novu nekretninu nedelje!

Amfora Real Estate sa ponosom predstavlja novu nekretninu nedelje! Iz svoje bogate ponude danas izdvajamo jednosoban stan u Bečićima! U tekstu koji slijedi otkrijte sve detalje koji Vas zanimaju kada je u pitanju ova nevjerovatna nekretnina!

 

Danas saznajete više o:

 

1. Lokacija i okolina nekretnine?

Ovaj u cjelosti nov i neuseljavan jednosoban stan ima površinu od 43,80 m2, nalazi se na savršenoj lokaciji u Bečićima, u ulici iznad magistrale, na samo 300 metara od plaže.

Ovaj predivan stan se nalazi na 3. spratu nove stambene zgrade, sa pogledom na more i grad. Kada je u pitanju lokacija, predstavlja jednu od najsavršenijih trenutno dostupnih u Budvi. U neposrednoj okolini Vas se nalazi more, kao što smo već pomenuli, na samo 300 metara ste od plaže!

 

2. Opis nekretnine i njenih karakteristika

Zajedno ćemo odraditi virtualnu turu stana i otkriti da li je upravo on Vaša najpametnija odluka ove godine!

Ovaj predivan stan se nalazi na 3. spratu nove stambene zgrade, sa pogledom na more i grad.

Stan je još uvijek u izgradnji ali sve informacije o tome kako će on izgledati na kraju imate na našem sajtu i unutar ovog teksta. Stan opisuje površina od 43,80 m2, koja se može maksimalno iskoristiti prilikom uređivanja. Ne zaboravite da Amfora Real Estate svojim klijentima takođe nudi i mogućnost uređenja prostora, odnosno dizajn enterijera, što znači da ćemo za Vas ići u kupovinu namještaja i dekorisati Vaš prostor u odnosu na Vaše želje i potrebe.

Za detaljan prikaz nekretnine posjetite naš sajt!


Kako teku radovi:

Kako je organizovan stan :

 

3. Pogodnosti koje nekretnina nudi!

Fokusirajmo se na najbitnije aspekte ovog objekta i na koji način bi ova kupovina olakšala Vaš život i osigurala dijelom vašu budućnost! Prvenstveno lokacija stana je jedna od najpoželjnijih i najpraktičnijih u Crnoj Gori!

Skoro pa da je zagarantovano da će vrijednost Vaše buduće nekretnine samo rasti, uzimajući u obzir lokaciju, sam kompleks stanova koji unutar sebe uključuje i bazen, i blizina moru! Ulaganjem u ovu nekretninu direktno ulažete u sebe i svoju budućnost.

Prednost ovog objekta je i u pristupačnoj cijeni, koja je rijetka za vidjeti u današnjem tržištu, pogotovo na lokaciji Budva-Bečići! I ono na šta želimo da stavimo fokus svojim kupcima je i par prednosti kupovine stana u izgradnji:

1. Povoljnija cijena: Stanovi koji se još uvijek grade mogu biti povoljniji od onih koji su već gotovi. U tom slučaju, kao kupac, možete uštedjeti novac i dobiti više prostora za manju cijenu nego što biste dobili kada biste kupili gotov stan.

2. Mogućnost prilagođavanja: Kupovinom stana u izgradnji, imate priliku prilagoditi interijer svojim željama i potrebama. U dogovoru s graditeljima, možete odabrati podove, boje, kuhinjske elemente i sl. kako bi stan bio savršeno prilagođen vašim potrebama i željama.


3. Novija zgrada: Kada kupite stan u zgradi koja se još uvijek gradi, imate priliku kupiti nešto novo i moderno. To znači da ćete imati noviju zgradu s modernom opremom i instalacijama, što može smanjiti troškove održavanja i popravaka u budućnosti.

4. Prilika za investiciju: Kupovinom stana u izgradnji, postoji mogućnost da se njegova vrijednost poveća tokom gradnje i prije nego se zgrada završi. Ako se tržište nekretnina u tom području poveća, možete zaraditi na prodaji stana ili iznajmljivanju, ukoliko se odlučite za iznajmljivanje Amfora Real Estate Vam može i u tome pomoći.


5. Povoljni uslovi plaćanja: Kupovinom stana u izgradnji, često se dobijaju povoljniji uslovi plaćanja u odnosu na kupovinu gotovog stana. To može uključivati različite vrste finansiranja, uključujući kredite s niskom kamatnom stopom ili duži rok otplate.

 

4. Cijena i uslovi kupovine

Kada je u pitanju cijena ove nekretnine ona trenutno stoji na 86 000 eura! Sam proces kupovine i svi upiti vezani za nju idu preko Amfora Real Estate tima. Ukoliko ste zainteresovani slobodno nas kontaktirajte na +382 68 082 770 ili putem email-a na info@amforaproperty.com ili na amforarealestate@gmail.com i stupite u kontakt sa našom Jelenom Zenović.

Kod ove nekretnine, plaćanje se organizuje na sledeći način:

Kapara se daje odmah, nakon 2 mjeseca slijedi isplata od 30%, zatim se plaćanje dijeli na rate do septembra 2024,a po završetku radova isplata od 20%.

Kupci su oslobođeni od 3% poreza na promet nepokretnosti, što je dodatna prednost koju ćete dobiti uz kupovinu našeg stana.

Rok završetka radova 01.09.2024. Međutim, zbog naše posvećenosti kvalitetu i efikasnosti izgradnje, postoji mogućnost da će radovi biti završeni i ranije.

Naš tim će se postarati da prilikom Vašeg interesovanja baratate sa svim potrebnim informacijama i znanjem o stanu.